Okulumda Kültürümle Varım E Twining Projesi

Okulumda Kültürümle Varım E Twining Projesi başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Projenin temasını oluşturan kültürel ögelerin okul ortamına yansıtılırken gerçekleşecek faaliyetlerin öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler, eğitim yöneticileri ve öğretim programları açısından etkilerini inceliyemektir

Proje sonucunda Öğrenciler, benlik saygısını ve aidiyet duygusunu kazanacaklar ve hissedecekler, kendi kültürlerini tanıtacaklar ve farklı kültürleri tanıyacaklar, yeni öğrendikleriyle kültürel zenginliği yaşayıp hissedecekler, iletişim becerilerini ve dil becerilerini geliştirebileceklerdir.

Gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin, her ortak belirtilen etkilere ulaşabilmesi için proje ortakları arasında sıkı bir işbirliğine girecek ve üzerine düşen sorumlulukla zengin içerikler sunabilecektir.

Gerçekleştirilecek faaliyetler arasında dans, müzik, oyun, drama, kıyafet,yemek,ritim çalışmaları şeklinde gerçekleştirileceklerdir. Bunların yanında müze  ve tarihi yerlerin ziyaret edilmesi, sergiler organize edilmesi planlanmaktadır.

15.04.2024 38

15-04-202415-04-2024